Mindfull boksen
Rust, reinheid & regelmaat

MINDFULL BOKSEN 

"Mindfulness is een levenslange reis over een pad dat uiteindelijk nergens naar toe gaat, alleen naar wie je bent" - Jon Kabat Zinn.

Bij mindfull boksen leren we jou om met stress om te gaan en richten we ons op het ontladen van spanning in je lijf. Wat voel je? En welke emoties zijn verbonden aan je lijf en jouw gedachten hierover? We combineren meditatie oefeningen uit de mindfulness, inzicht oefeningen uit de mindfulness based cognitieve therapie (MBCT) en het bewegen van je lichaam door middel van boksoefeningen.

Mindfulness richt zich op het aandacht hebben voor het hier en nu. Bij mindfull boksen maak je op een laagdrempelige manier kennis met een aantal principes uit de mindfullness: aandacht hebben voor het hier en nu en lichamelijk bewegen. Een prima eerste stap om bekend te raken met de voordelen die mindfulness biedt.

Samen zorgen we ervoor dat je leert 'voelen'. Je lijf gaat voelen, maar je voelt ook welke emoties verbonden zijn aan je lijf en jouw gedachten hierover. Sporten, met aandacht voor het hier en nu en in contact met je lijf! 

Spreekt dit je aan? Of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

  • Jermaine en bas en dennis mindfull
  • Mindfullboksen mindfulness mindful boksen mindfulboksen 5
  • mindfull boksen mindful boksen 5