Mindfull boksen
Rust, reinheid & regelmaat

WORKSHOPS

Voor groepen en teams bieden wij workshops aan - in overleg ook incompany. Onze workshops worden toegespitst op de actualiteit van de doelgroep en zijn geschikt voor alle type mensen en leeftijden. 
Tijdens onze workshops kan er gewerkt worden met verschillende thema's, zoals: grenzen aangeven, leren vertrouwen, ruimte geven en nemen en niet geheel onbelangrijk: reflecteren.
Werk je met een specifieke (risicovolle) doelgroep? Wij bieden ook weerbaarheidstraining aan, gericht op leren verdedigen.

INCOMPANY
Ben je op zoek naar een inspirerende dag of dagdeel op maat, voor jouw team of groep? We denken graag met je mee. Al onze workshops kunnen in overleg ook op locatie gegeven worden.

GEZONDER LEVEN
Een lifestyle-verandering vraagt soms om meer dan alleen een aanpassing op fysiek of mentaal vlak. Wij werken samen met een gewichtsconsulente voor advies op maat met betrekking tot eetpatronen en gezonder leven. Dit kan ook voor jouw team interessant zijn. Voor meer informatie over onze gewichtsconsulente en haar diensten, check: FITBYCHOICE.


WORKSHOP MINDFULL BOKSEN 

Kan jouw team of groep wel wat ontspanning en/of ontlading gebruiken? Dan is de workshop MINDFULL BOKSEN wat voor jullie. Lees meer....


WORKSHOP WEERBAARHEID+

Word jij of jouw team dagelijks getest op fysieke en mentale weerbaarheid? En kunnen jullie wel wat inspiratie en handvatten gebruiken bij het omgaan met lastige of stressvolle situaties? Dan is de workshop WEERBAARHEID+ wat voor jullie. Lees meer...


Wil je meer weten over onze trainingen? Neem vrijblijvend contact op!