Mindfull boksen
Rust, reinheid & regelmaat

Workshop Weerbaarheid+

 

Word jij of jouw team dagelijks getest op fysieke en mentale weerbaarheid? En kunnen jullie wel wat inspiratie en handvatten gebruiken bij het omgaan met lastige of stressvolle situaties? Dan is de workshop WEERBAARHEID+ wat voor jullie.

Vaardigheden verbeteren
Weerbaarheid is een veelgenoemde term, zowel op de werkvloer als in het dagelijks leven. Professionals die werkzaam zijn in de zorgsector of te maken hebben met specifieke doelgroepen, worden dagelijks getest op hun fysieke en mentale weerbaarheid. Veelal gaat het om situaties, waarbij personen te maken krijgen met verschillende soorten en maten van verbale of fysieke agressie. En met de blootstelling aan deze dagelijkse testen, kom je er misschien achter dat je je vaardigheden omtrent weerbaarheid zou willen verbeteren. Of wellicht wil je jezelf professionaliseren in het creëren, uitvoeren en behouden van deze weerbaarheid.

Voor wie
De workshop Weerbaarheid+ is bedoelt voor professionals en teams die een vraag hebben met betrekking tot maatwerk. Terugkerende thema's in onze cursussen zijn: De-escalerend werken, geweldloze communicatie en ruimte nemen en ruimte geven.
Onze trainingen worden toegespitst op de actualiteit van de doelgroep en zijn geschikt voor alle type (zorg)professionals en leeftijden. We nemen de tijd om zowel de doelgroep als mogelijke casuïstiek vooraf te bespreken.
Door onze jarenlange werkervaring binnen verschillende zorgsectoren, weten wij snel de behoefte te bepalen met betrekking tot het trainen van weerbaarheid.

Vind jij het belangrijk te investeren in je teamleden en neemt weerbaarheid een belangrijke plek in op de werkvloer? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een eenmalige training of voor de jaarlijks borging van de weerbaarheid binnen teams.