Mindfull boksen
Rust, reinheid & regelmaat

WORKSHOP MINDFULL BOKSEN


Kan jouw team of groep wel wat ontspanning en/of ontlading gebruiken? Dan kan de workshop MINDFULL BOKSEN net zijn wat je nodig hebt. Bij MINDFULL BOKSEN combineren we meditatie oefeningen uit de mindfulness met boksoefeningen. Hierdoor werken we aan je Zen-modus en stimuleren we de aanmaak van het feel-good stofje Endorfine door in beweging te komen. Plezier staat bij de workshop voorop!

Deze workshop kunnen we in overleg op locatie geven, of we gaan de zaal in. Bij mooi weer kunnen we ook een geschikte locatie zoeken in de natuur. Organiseer je een teambuilding dag? De workshop MINDFULL BOKSEN zorgt voor een bijzondere team-ervaring en is perfect voor het reduceren van stress op de werkvloer. Geen teamdag? De workhop kan ook 'gewoon' worden gegeven om op vrijdag samen het weekend mindful in te luiden! Want zeg nou zelf, wie wil dat nou niet? 

Uitval voorkomen
MINDFULL BOKSEN gaat over in balans komen en blijven; dit vraagt om een lifestyle-aanpassing. In deze tijd horen en zien we het steeds meer, professionals die op zoek zijn naar preventieve middelen om uitval of een burn-out onder collega's en medewerkers te voorkomen. In essentie zijn we eigenlijk op zoek naar een lifestyle-aanpassing om te blijven werken aan persoonlijke vitaliteit; zowel mentaal als lichamelijk. Steeds vaker horen en zien we bedrijven die de 'koe bij de horens vatten' en medewerkers steunen om in balans te blijven en hier actief mee aan de slag te gaan!

Gun jij je team ook minder stress en meer focus? Wij bieden MINDFULL BOKSEN ook incompany aan voor medewerkers! Wij komen op locatie en gaan met jullie aan de slag: wekelijks, maandelijks of waar de behoefte ook ligt. Wanneer er meer vragen voortkomen uit preventieve lifestyle aanpassingen bieden wij vanuit onze expertise vrijblijvend advies.

Neem contact op voor de mogelijkheden!