Mindfull boksen
Rust, reinheid & regelmaat

WERKWIJZE

Bij elke aanvraag die wij krijgen zorgen we ervoor dat we de vraag verhelderen en bepalen we of onze diensten aansluiten bij jouw vraag. Zo zal er voor individuele coaching eerst een intake-gesprek plaatsvinden om samen de koers te bepalen. Zeker wanneer het gaat om coaching is het belangrijk dat de juiste klik er is. 

Gaan we aan de slag? 
Dan maken we een plan, bepalen we samen welke doelen je wil behalen en gaan we aan de slag. Omdat coachingstrajecten bijna altijd gaan over het behalen, verwerken of vormgeven van je doelen in relatie tot (gedrags) verandering, is er geen maximaal aantal bijeenkomsten of is er geen tijdsperiode aan te verbinden.
We bekijken per sessie hoe het vervolgtraject eruit ziet. Immers, je investeert in jezelf en wij als coach verwachten dat je als coachee open staat voor verandering en hier actief aan mee aan de slag gaat.

Kosten
Voor onze actuele tarieven klik hier.

Voor professionals uit de GGZ * Jeugdzorg * WLZ * WMO * IFZO bieden wij vanuit onze expertise ook mogelijkheden aan en werken we indien nodig met gemeenten samen, vraag naar de mogelijkheden!

#psychiatrische problematiek #licht verstandelijke beperking #multi-complexe gezinnen #autisme #trauma-sensitief